içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gişe sayısı artırılsın

Kumluca'da, elektrik faturası ödemeye yada başka işlemlerini yaptırmaya gelen vatandaşlar, tek gişe ile hizmet vermeye çalışan CK Elektrik Kumluca İşletmesi'nin önünde kuyruk oluşturuyor.

Gişe sayısı artırılsın

Kumluca'da, elektrik faturası ödemeye yada başka işlemlerini yaptırmaya  gelen vatandaşlar, tek gişe ile hizmet vermeye çalışan CK Elektrik Kumluca İşletmesi'nin önünde kuyruk oluşturuyor.

Fatura ödeme, abone değiştirme tarzı gibi işlemler için, tek gişenin hizmet vermesi,  tarım bölgesi Kumluca'da vatandaşların işlerini aksatıyor. Gelen vatandaşlar,  bazen saatlerce fatura ödemek için beklediklerini belirterek; "Paramızla rezil oluyoruz. İçeriye de almıyorlar. Bu pandemi döneminde çekilecek dert değil.  Koskoca işletme, 1-2 görevli daha alamaz mı? Bu ihtiyaç, geçtiğimiz günlerde PTT Şubesi'nde de olmuştu.  Atay Uslu'nun girişimleriyle çözüldü. Bu sorunun da çözülmesini istiyoruz" dediler.
İlçe merkezinde  her ay okunan faturalar, daha önce köy statüsünde kalan mahallelerde, iki ayda bir okunuyor. Ancak ne zaman uğranılsa, CK Elektrik veznesinin önü, sıra bekleyen vatandaşlarla dolu oluyor. Vatandaşlar, ödeme ve işlem noktasının çoğaltılmasını istiyorlar.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 21-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum