içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Geleceğin teknolojileri sektör liderleri ile masaya yatırılacak

CLPA “Kahve Sohbetleri” etkinliğinde 5G ve IoT teknolojilerinin yarının dünyasındaki rolünü konuşacak

Geleceğin teknolojileri sektör liderleri ile masaya yatırılacak

Yeni nesil endüstriyel iletişim ve kontrol teknolojisi CC-Link’i dünya genelinde yaygınlaştırmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşu olan CLPA (CC-Link Partner Association), IoT Türkiye tarafından gerçekleştirilecek Kahve Sohbetleri etkinliğine katılacak. Otomasyonda siber değişime öncülük eden CC-Link teknolojisi, 5G ve IoT çözümlerinin masaya yatırılacağı Kahve Sohbetleri etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacak CLPA Türkiye Müdürü Tolga Bizel, gigabit hızında Ethernet bant genişliği ve Zaman Duyarlı Ağ (TSN) teknolojisini ilk kez bir araya getiren CC-Link IE TSN’nin üretime faydalarına da değinecek.

Endüstriyel haberleşme alanında faaliyet gösteren Japonya merkezli CLPA, fabrikaları ve üretim hatlarını dijitalleştirirken imza attığı organizasyonlarla sektör gelişimini üst noktaya taşıyamaya devam ediyor. IoT ve dijital dönüşümü ülke geneline yaymayı amaçlayan ve Türkiye’nin en büyük IoT ekosistemine sahip olan teknoloji şirketi IoT Türkiye tarafından organize edilen “Kahve Sohbetleri” etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacak CLPA Türkiye Müdürü Tolga Bizel, 5G ve IoT çözümlerinin yanı sıra Zaman Duyarlı Ağ teknolojisinden yararlanan dünyanın ilk endüstriyel açık ağı CC-Link IE TSN’nin üretim süreçlerinde sağladığı avantajları katılımcılarla paylaşacak.

Turkcell Kıdemli 5G Ağ Mimarı Yüksel Yılmaz ile Turkcell IoT ve Büyük Veri Çözüm Mimarı Sertaç Şamioğlu’nun da konuşmacı olarak yer alacağı etkinlik, 30 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de IoT Türkiye Youtube kanalında canlı olarak gerçekleşecek.

Tarih: 27-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum