içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gazipaşa'da kontrol noktasında yapılan araç kontrolünde uyuşturucu madde bulundu

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında icra edilen kimlik kontrolünde Mersin istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan araçta bulunan şahısların yapılan kimlik kontrolünde T.Ş isimli şahsın “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan yakalaması olduğu tespit edildi.

Gazipaşa'da kontrol noktasında yapılan araç kontrolünde uyuşturucu madde bulundu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; 15.02.2022 günü saat 06.30 sıralarında Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Güney J.Krk.K.lığı Yol Kontrol Noktasında icra edilen kimlik kontrolünde Mersin istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan araçta bulunan şahısların yapılan kimlik kontrolünde T.Ş isimli şahsın  “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan yakalaması olduğu tespit edilmiştir.
Araç sürücüsü A.Ö isimli şahsın şüpheli hareketlerde bulunması üzerine araçta yapılan kontrolde tek ve yarım içimlik tütün sigarasının içerisine sarılı vaziyette esrar maddesi ve 2 gr Metamfetamin maddesi  ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 16-02-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum