içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gazipaşa'da kamyon kasasında 597 koli makaron bulundu

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde Güney J.Krk.K.lığı Yol kontrol noktasında bir kamyon kasasında üst üste istiflenmiş tamamına yakını beyaz renkli koli içerisinde piyasa değeri 500 bin TL olan toplam 597 koli içerisinde 5.970.000 adet makaron tespit edildi.

Gazipaşa'da kamyon kasasında 597 koli makaron bulundu

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde Güney J.Krk.K.lığı Yol kontrol noktasında bir kamyon kasasında üst üste istiflenmiş tamamına yakını beyaz renkli koli içerisinde piyasa değeri 500 bin TL olan toplam 597 koli içerisinde 5.970.000  adet makaron tespit edildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili Gazipaşa ilçesi Güney J.Krk.K.lığı Yol kontrol noktasında 26.11.2021 günü Antalya KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile müşterek icra edilen faaliyette *Ş.D. isimli şahsa ait kamyon kasasında  üst üste istiflenmiş tamamına yakını  beyaz renkli koli içerisinde piyasa değeri 500 bin TL olan toplam*597 koli* içerisinde**5.970.000*  adet makaron tespit edilmiştir. Narkotik Köpek timinin yapmış olduğu kontrolde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamıştır. Olayla ilgili olarak Gazipaşa Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli işlemlere başlanılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 28-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum