içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gazipaşa-Alanya Tailwind’in ilk Tahran uçuşunu karşıladı

Gazipaşa-Alanya Havalimanı Tailwind Havayolları’nın İran’ın başkenti Tahran’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı.

Gazipaşa-Alanya Tailwind’in ilk Tahran uçuşunu karşıladı

Gazipaşa-Alanya Havalimanı Tailwind Havayolları’nın İran’ın başkenti Tahran’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı.
TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı ile Tahran İmam Humeyni Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlar dün (Cuma) gerçekleştirilen ilk seferle başladı. Tailwind Havayolları ilk etapta 12 Mart’a kadar Boeing 737-400 tipi uçaklarla karşılıklı altı sefer düzenleyecek.
TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül “Bugün Tailwind Havayolları’nın Tahran’dan gerçekleştirdiği ilk uçuşu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı tüm önlemlerimizi tam olarak alarak yolcularımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte birlikte hazırlandığımız Ulaştırma Bakanlığı’nın koordinasyonunda, DHMİ, SHGM başta olmak üzere havayollarımıza, tur operatörlerine, yerel yönetim ve STK’larla tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” dedi.
2021’de havayollarının planlamalarına göre bugün itibariyle Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 12 havayolunun 11 ülkedeki 18 destinasyona uçuş düzenlemesi bekleniyor.

Tarih: 06-02-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum