içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike, Kumluca ve Demre'ye 3 okul

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike, Demre ve Kumluca’ya 3 okul yapılacağını söyledi.

Finike, Kumluca ve Demre'ye 3 okul

USLU: YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike, Demre ve Kumluca’ya 3 okul yapılacağını söyledi. Uslu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Antalya Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla beraber, Milli Eğitim Bakanımız ile görüşmelerimiz neticesinde,  Bölgemize yeni eğitim tesisleri yapımına karar verildi.

25 milyon liralık eğitim yatırımı kararı sonrasında, ihale süreçleri için hemen Antalya Valiliğimiz çalışmalara başladı.

2 ay önce, Kumluca Muhtarlarıyla yaptığımız  toplantıda,  Karşıyaka Mahallesi'ne okul talebi olmuştu.  Bu talebi karşılıyoruz ve
24 derslikli Kumluca Karşıyaka İlköğretim Okulu ve Anasınıfı ihale süreçlerine başlanıldı. Kumluca ilçe merkezindeki, ilkokul seviyesi öğrencilerin, kalabalık sınıflar oluşturmasının önüne geçilmesi hedefleniyor.

İncirağacın’da, çok eski bir okulda eğitim devam ediyordu.  Okulu yeniliyoruz ve 12 derslikli Finike İncirağacı İlköğretim Okulu ve Anasınıfı yapım sürecine de başladık.

Demre Beymelek Anaokulu ödenekleri de gönderilerek, ihale süreçleri başlatıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekillerimize, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a destekleri için teşekkür ederiz.

Yeni yatırımlarımız için çalışmalara devam ediyoruz. Güzel haberler için durmak yok, çalışmaya devam”.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 01-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum