içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike'de uyuşturucu operasyonu

Finike İlçesinde D.E. isimli şahsın üzerine kayıtlı aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alınması üzerine, Finike İstihbarat Kısım Amirliği ve Merkez J.Krk.K.lığı ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda D.E. ve A.A. isimli şahıslar yakalandı.

Finike'de uyuşturucu operasyonu

Finike İlçesinde D.E. isimli şahsın üzerine kayıtlı aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alınması üzerine, Finike İstihbarat Kısım Amirliği ve Merkez J.Krk.K.lığı ekipleri  ile birlikte düzenlenen operasyonda D.E. ve A.A. isimli şahıslar yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Finike İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Kısım Amirliği tarafından Antalya ili,Finike İlçesinde D.E. isimli şahsın üzerine kayıtlı aracında uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alınması üzerine, Finike İstihbarat Kısım Amirliği ve Merkez J.Krk.K.lığı ekipleri  ile birlikte düzenlenen operasyonda D.E. ve A.A. isimli şahıslar yakalanmıştır. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada;
47 adet GALARA 300 MG Kapsül ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 17-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum