içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike Belediyesi EMITT Fuarında Yerini Aldı

EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı İstanbul’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’deki tüm il ve ilçe belediyeleriyle birlikte Finike’de konaklama sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarıyla birlikte fuarda yerini alan Finike Belediyesi de Finike’nin tarihini, kültürünü, doğal güzelliklerini ve yöresel lezzetlerini tüm ziyaretçiler ile buluşturacak.

Finike Belediyesi EMITT Fuarında Yerini Aldı

EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı İstanbul’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’deki tüm il ve ilçe belediyeleriyle birlikte Finike’de konaklama sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarıyla birlikte fuarda yerini alan Finike Belediyesi de Finike’nin tarihini, kültürünü, doğal güzelliklerini ve yöresel lezzetlerini tüm ziyaretçiler ile buluşturacak. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yapmış olduğu açıklamada, “Finike Belediyesi olarak konaklama sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarımız Dede Evi, Amelas Hotel, Fortunella Hotel, Setur Marinas ile birlikte EMITT Fuarındayız. Finikemizin tescilli portakalı, kokulu limon olarak tabir edilen Finikemize has beyaz limon çeşidimiz, narenciye ürünlerimizden oluşan hediyelik ürünlerimiz ve ilçe tanıtımının yer aldığı dergi ve broşürlerimizle burada yerimizi aldık. Finikemizin dünyaca ünlü sahilini, doğal güzelliklerini ve tarihini tanıtmaya çalışacağız. Tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.” dedi.


Portakal Kolonyasından Turunç Reçeline Kadar Onlarca Ürün Sergileniyor
Tamamen Finike’nin bahçelerinde yetişen ve dalından tazecik meyvelerle hazırlanan ev yapımı katkısız reçeller ve kolonyalar fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Portakal reçeli, turunç reçeli, portakal kurusu, mandalina kurusu, nar kurusu, nar ekşisi, portakal kolonyası, bergamot reçeli gibi ürünler ile Finike’nin doğası ve tescilli ürünleri İstanbul’a taşındı. Finike’nin dünyaca ünlü lezzetleri ile buluşmak isteyen ziyaretçiler 7 numaralı salondaki 702 numaralı Finike Belediyesi standında bu lezzetler ile bir araya gelebilecekler.


Finike’nin Doğası ve Tescilli Portakalı Her Platformda Tanıtılıyor
Göreve geldiği günden bu yana Finike’yi tanıtma fırsatı bulduğu her platformda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Başkan Geyikçi, “Finikemiz için çalışmaya devam ediyoruz.  Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve turizm sektörünün önde gelen isimleriyle Finikemizin turizmi ve bu alanda üreteceğimiz hizmetler adına istişarelerde bulunuyoruz. Finikemizin doğal güzelliklerini ve doğasını tanıtmak için her platformu kullanıyoruz. Bunlardan biri de uluslararası bir fuar olma özelliğini taşıyan ve dünyanın 5 büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT fuarıdır. EMITT Fuarı ve 26-29 Nisan tarihlerinde yapacağımız Hasyurt Tarım Fuarı ile Finikemizin adını tekrardan tüm dünyaya duyuracağız. Ziyaretçilerimizi EMITT Fuarı ve yakın tarihte yapılacak Hasyurt Tarım Fuarı’ndaki standlarımıza bekliyoruz.” dedi.

Tarih: 12-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum