içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mahalle Muhtarlarıyla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike’deki mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelerek yapılması planlanan projeler ve Finike’nin genel durumu hakkında istişarelerde bulundu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mahalle Muhtarlarıyla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike’deki mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelerek yapılması planlanan projeler ve Finike’nin genel durumu hakkında istişarelerde bulundu. Belediye’de ekonomik istikrarın sağlandığına dikkat çeken ve halkla iç içe yönetimi vurgulayan Başkan Geyikçi, “2019 yerel seçimlerinde bu belediyeyi ne şartlar altında aldığımızı herkes biliyor. Borç batağına saplanan belediyemizi ekonomik alanda güçlendirip kendi kendine yeten bir belediye konumuna getirdik. Şeffaf belediyeciliği ön plana çıkararak halkımızla iç içe bir yönetim anlayışı sergiledik. Belediyemizin ve makamımın kapısı hemşerilerimize her zaman açık, açık olmaya da devam edecek.” dedi.


‘Finikeli Vatandaşlarımızın Hizmet Alması Engelleniyor’
Farklı siyasi görüşler dolayısıyla belediyenin hizmet üretiminin engellendiğini de belirten Başkan Geyikçi, “Projesi tamamlanan ve hayata geçirilmeyi bekleyen bir dizi projemiz var ancak Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne hiç borcumuz olmamasına rağmen yıllardır bir geri dönüş alamadık. Hasyurt Mahallemizde bir meydan projemiz var ve Milli Emlak tarafından tahsis yazısı hala gelmedi. Aynı şekilde sahil kıyımızın tahsisini 2021 yılının Aralık ayından beri bekliyoruz. Sahil şeridimizin tahsisini biz alamadığımız için Antalya Büyükşehir Belediyemizin almasını istedik, ne yazık ki Milli Emlak tarafından Muhittin Böcek Başkanımıza da dönüş yapılmadı. Sahil şeridimiz için üretecek olduğumuz projeler de bu nedenle askıda kalıyor. Aynı şekilde Karşıyaka Mahallemizdeki piknik alanının ve Taş Ocağı bölgesinin tahsisini de defalarca müracaat etmemize rağmen Milli Emlak tarafından alamadık. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlar zaten belliyken, Milli Emlak tarafından belediyemize yaşatılan imkansızlıklar da Finikeli vatandaşlarımızın hizmet almasını engellemektedir. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız ve böylelikle seçimden sonraki iktidar partisinin belediyesi olarak Finikemiz için çok daha fazla hizmet üreteceğiz.” dedi.


Muhtarlardan “Borçları Ödemeniz Bile Büyük Başarı” Alkışı
Muhtarların, belediyenin borcu hakkında sordukları soruya, “Esnafımıza, işçimize ve borcumuzun olduğu diğer mercilere borcumuzu ödedik. Bankaya olan borcumuz ise Mayıs ayında ödenecek ve böylelikle hiçbir bankaya borcumuz kalmayacak. Borcumuz neredeyse bitti demek doğru olur.” şeklinde cevap veren Başkan Geyikçi, muhtarların “Çok şükür, borçları ödemeniz bile büyük bir başarı” sözleriyle yoğun alkış topladı. Davetlilerin mübarek Ramazan ayını da kutlayan Başkan Geyikçi, “Bu mübarek gecede davetimize katıldıkları için mahalle muhtarlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla bağımız hep güçlü kalacak ve iş birliği içinde olacağız. Hep birlikte Finikemiz için çalışıyoruz. Daha güzel zamanlarda, birlik ve beraberlik içinde sofralarımızda yine buluşmayı temenni ediyorum. Dualarımız kabul olsun, Hayırlı Ramazanlar.” dedi.

Tarih: 12-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum