içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Evden hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı

Antalya İli, Korkuteli İlçesi, Kayabaş Mahallesinde bir evden 1 adet çamaşır makinesi, 100 metre elektrik kablosu, 1 adet televizyon ve 1 adet kaynak makinesinin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışma neticesinde hırsızlık olayı şüphelisi yakalandı.

Evden hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya İli, Korkuteli İlçesi,Kayabaş  Mahallesinde 30.04.2022 tarihinde S.A isimli şahsa ait 1 adet çamaşır makinesi, 100 metre elektrik kablosu, 1 adet televizyon ve 1 adet kaynak makinesinin  çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışma neticesinde hırsızlık olayı şüphelisinin H.E isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.Şüpheli şahıs gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanmıştır.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli makamlara sevk edilen  şüpheli şahıs tutuklanarak kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 06-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum