içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nden Başkan Köleoğlu'na davet

Bu sene 669.’sunu yapılacak olan Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan güreşleri için Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret ederek davetiyesini takdim etti.

Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nden Başkan Köleoğlu'na davet

Bu sene 669.’sunu yapılacak olan Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan güreşleri için Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret ederek davetiyesini takdim etti. Pandemiden sonra Yağlı Pehlivan güreşlerinin ilk ayağı Kumluca’da yapılmıştı. Başkan Öztürk bunun altını çizerek Başkan Köleoğlu’na teşekkür etti ve elini taşın altına koyarak Elmalı ve Kırkpınar güreşlerinin önünü açtığını ifade etti.

 

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’’ Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailem, önümüzdeki günlerde 3,4,5 Eylül 2021 tarihinde, Tarihi 669. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerimiz olacak. Onun için Elmalı Belediye Başkanımız Sn. Halil Öztürk ziyaretimize geldi. Davetiyemizi bize takdim etti. Biz de Kumluca’daki Büyük Ailemizle beraber Elmalı Güreşlerinde olacağız. Elmalı Belediye Başkanımız Sn. Halil Öztürk’ün yanında olacağız. Türkün ilk er meydanı Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nin tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Biz Kumlucalılar olarak Elmalı halkını çok seviyoruz. Elmalıdaki yağlı güreşlerde olacağız şimdiden tekrar hayırlı uğurlu olsun’ ‘dedi.


Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ‘’Şu anda Kumluca Belediye Başkanımızın makamındayız. Bu yıl 669.’sunu yapacağımız Türkün ilk er meydanı Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri için sayın başkanımızı davet etmeye geldik, davetiyemizi verdik. Ben Başkanıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum bu yıl Pandemi döneminde Türkiye’de ilk güreşleri Kumluca’da başlatarak Türkiye’deki özellikle bizim ve Kırkpınar’ın da güreşlerinin ateşinin fitilini yaktı. Ve bu güreşlerin yapılmasında kendisi çok büyük emek harcadı. Ben kendilerine bu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kumluca güreşi çok seviyor. Biz tüm halkımızla birlikte, belediye başkanımızın manevi destekleriyle birlikte inşallah bu güreşleri yapacağız. Tüm Kumluca’mızı ve başkanımızı bu güreşlerde yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah hayırlısıyla bu sene 669.’sunu yapacağımız Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan güreşlerinde hep birlikte buluşmak dileğiyle. ’dedi.

Tarih: 23-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum