içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kurtuluş Destanımızın eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandırıldığı, bağımsızlık mücadelemizin simgesi 30 Ağustos Zaferi'nin 101'inci yıl dönemi nedeniyle  Başkan Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında, büyük Türk milletinin azim ve kararlılığının tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 101. yılını kutlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yüce milletimiz, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen güçlere karşı birlik ve beraberlik ruhuyla eşi benzeri olmayan bir mücadele vermiş, yeni Türk Devleti'nin doğuşunu müjdelemiştir.
Büyük zaferin ardından kurulan demokratik ve laik Cumhuriyetimiz, Atatürk ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde sonsuza kadar yaşayacaktır. Ülkemizi tehdit etmeye ve bölmeye çalışan her türlü harekete karşı tek vücut olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, başta Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu topraklar uğruna canını feda eden tüm kahraman vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm milletimizin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en derin duygularımla kutluyorum.”

Tarih: 30-08-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum