içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Elif Sanchez, 6. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında 15 Ekim'de Antalya'da...

Türk Halk Müziği, Klasik Müzik ve Caz eğitimini harmanladığı müzikal tarzı ile Anadolu ve Azerbaycan coğrafyasının en sevilen türkülerini kendine has yorumuyla seslendiren Elif Sanchez, 6.Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında 15 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Mirador Karaalioğlu Parkı’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Elif Sanchez, 6. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında 15 Ekim'de Antalya'da...

Türk Halk Müziği, Klasik Müzik ve Caz eğitimini harmanladığı müzikal tarzı ile Anadolu ve Azerbaycan coğrafyasının en sevilen türkülerini kendine has yorumuyla seslendiren Elif Sanchez, 6.Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında 15 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Mirador Karaalioğlu Parkı’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Müzisyen bir aileden gelen ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarını üstün başarı ödülü ile bitiren Elif Sanchez, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nü kazanarak Berklee College of Music’den mezun oldu.

Boston’da kaldığı süre boyunca 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile 14 Grammy ödül sahibi Javier Límon’un dikkatini çeken ve “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edilen Sanchez, Boston ve New York’ta Drom NYC, Rockwood Music Hall, The Well Brooklyn, Boston Symphony Hall, Boston Opera House, Berklee Performance Center gibi önemli konser salonları ve caz kulüplerinde performanslar sergiledi.

2020’nin son aylarında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Elif Sanchez, Anadolu ve Azerbaycan coğrafyasının en sevilen türkülerini, kendi adını taşıyan ilk albümü ile 22 Ekim’de Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyiciye sunacak.

Türkçe, Azerbaycan Türkçesi, İspanyolca, İngilizce bir repertuvar seslendiren Elif Sanchez, 15 Ekim’de Antalya’da, 6.Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali’nde Mirador/Karaalioğlu Parkı'nda  müzikseverlerle buluşacak.

*Konser ücretsizdir.

Tarih: 13-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum