içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Döşemealtı'nda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Evine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve söz konusu uyuşturucu maddeyi hızlı bir şekilde piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ile müşterek düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın Şelale Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada ; 5038 Gr Eroin Uyuşturucu Maddesi ele geçirildi.

Döşemealtı'nda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde A.Y isimli şahsın evine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve söz konusu uyuşturucu maddeyi hızlı bir şekilde piyasaya süreceği bilgisinin alınması üzerine Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ile müşterek düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın Şelale Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada ; 5038 Gr Eroin Uyuşturucu Maddesi ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda yakalanan şüpheli A.Y. hakkında   Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan işlem baştılmıştır. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilecektir.
Uyuşturucu Kullanma ve Bulundurmak suçlarından adli işlem yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 23-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum