içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Doğalgaz şantiyesinden çeşitli malzeme çalan iki hırsızlık şüphelisi yakalandı

Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Çaykenarı Mahallesinde faaliyet gösteren doğalgaz şantiyesinden 7 adet 3 m uzunluğunda 10 inç rotasyonlu boru, muhtelif Demir malzemeler ve elektrik kablosunun (yaklaşık 230 bin TL değerinde ) çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayı şüphelisinin M.A.Y. isimli şahıs olduğu ve çalınan malzemeleri Y.D. isimli şahsın satın aldığı tespit edildi.

Doğalgaz şantiyesinden çeşitli malzeme çalan iki hırsızlık şüphelisi yakalandı

Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Çaykenarı Mahallesinde faaliyet gösteren doğalgaz şantiyesinden 7 adet 3 m uzunluğunda 10 inç rotasyonlu boru, muhtelif Demir malzemeler ve elektrik kablosunun (yaklaşık 230 bin TL değerinde ) çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayı şüphelisinin M.A.Y. isimli şahıs olduğu ve çalınan malzemeleri Y.D. isimli şahsın satın aldığı tespit edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Çaykenarı Mahallesinde faaliyet gösteren doğalgaz şantiyesinden 7 adet 3 m uzunluğunda 10 inç rotasyonlu boru, muhtelif Demir malzemeler ve elektrik kablosunun (yaklaşık 230 bin TL değerinde ) çalınması olayı ile ilgili olarak Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar  neticesinde  hırsızlık olayı  şüphelisinin M.A.Y. isimli şahıs olduğu ve çalınan malzemeleri Y.D. isimli şahsın satın aldığı tespit edilmiştir.
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 28.03.2022 tarihinde düzenlenen operasyonla şüpheli iki şahıs yakalanmıştır.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda Y.D. isimli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, M.A.Y. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Tarih: 23-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum