içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Deveci, “Seçim atmosferine girdik”

CHP Korkuteli Kadın Kolları tarafından üye kadınlara yönelik kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı programına katılan CHP Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci seçim atmosferine girdiklerini belirterek, “bu sonu güzel bitecek yolculuğa Korkuteli’nden başlıyoruz” dedi.

Deveci, “Seçim atmosferine girdik”

CHP Korkuteli Kadın Kolları tarafından üye kadınlara yönelik kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı programına katılan CHP Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci seçim atmosferine girdiklerini belirterek, “bu sonu güzel bitecek yolculuğa Korkuteli’nden başlıyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Kadın Kolları tarafından ilçede parti üyesi kadınların katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi. Programa CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Korkuteli Belediyesi CHP Grubu Sözcüsü Av. Ayşe Gül Pınar, Korkuteli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hatice Demir, Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Şerife Manis Çoban ve çok sayıda partili kadın katıldı.

 


ÇOBAN, “İKTİDARA YÜRÜYORUZ”
Kahvaltıyla başlayan organizasyon sonrasında CHP Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Şerife Manis Çoban konuşma gerçekleştirdi. Çoban yaptığı konuşmada, “CHP Antalya il kadın kolları başkanım ve örgütü, meclis üyeleri, değerli annelerimiz, kadın kolları üyeleri, hepinizin anneler günü kutlu olsun. Kahvaltımıza ayrıca hoş geldiniz, bizi şereflendirdiniz, çok onur duydum, ayaklarınıza sağlık. Göreve geldiğim günden beri heyecanla, azimle çalışmaya başladım ve bu heyecanım giderek artıyor. İnşallah daha güzel şeylerle beraber oluruz. Ben ve örgütümüzle beraber bu yolda kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin destekleriyle her gün biraz daha güçlendim. Tekrar anneler gününüzü kutluyorum. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. Biz kadınlar olmadan, bu kötü düzenden asla kurtuluş yok. O yüzden adım adım iktidara hep beraber yürüyelim inşallah” dedi.

 

“KORKUTELİLİ OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM”
Sonrasında CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci de bir konuşma gerçekleştirerek, “Bugün Korkuteli’mizdeyiz. Korkuteli’nin bizim için tabii ki yeri ayrı hepiniz biliyorsunuz. Bende Korkuteli’nin gelini olarak buradayım. Bir Korkutelili olarak burada olmaktan gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Tüm dostlarımız, tüm arkadaşlarımız Korkuteli’nin geleceğine katkı sunmak üzere buradasınız” dedi.


“TAN YERİ AĞARACAK AZ KALDI”
Karanlıkların sona ereceğini kaydeden Deveci, “Bu süreçte ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor ama göreceksiniz, karanlığın en yoğun olduğu zaman, aydınlığın da artık tan yerinin ağaracağı, aydınlığında ereceği zaman oluyor. Korkuteli’mizde bir değişim yaşadık, sevgili Şerife başkan, Müşerref başkanımdan görevi devir aldı. Bu işler nöbet değişimi, biz başkanlarımızı çok seviyoruz. Ben buraya geldiğimizde Önceki başkanlarımızı burada görmekten dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum ve hepinizi alkışlıyorum” diye konuştu.


“SEÇİM ATMOSFERİNE GİRDİK”
Pandemi nedeniyle zorluklar yaşadıklarını da ifade eden Deveci, “Evet, pandemi 2 yıl her şeyimizi çok fazlasıyla etkiledi. Böyle ortamları sağlayamadık. En son kahvaltımızı biz Korkuteli'nde yapmıştık. Pandeminin başlamasının hemen öncesinde gene bu bahçede bu güzelliği birlikte yaşamıştık. Bu sürecin devamında artık seçim atmosferine girdiğimiz yerde bu birlikteliğimizi büyüterek çalışmalarımızda örgütümüze destek vereceğiz. İnanıyorum ki çok daha başarılı süreçleri birlikte yaşayacağız, birlikte başaracağız. Bizler el ele verdiğimiz zaman yapamayacağımız hiçbir şey yok. Birlikte güçlüyüz, hep birlikte bu ülkenin geleceğinde kadınlar olarak yön verici olacağız” dedi.


“ÇOK GÜZEL OLACAK”
“Her şey çok güzel olacak” diyen Deveci, “Yarın iyi bir şeyler olacak. O yarınki güzel şeyleri kadınların gücüyle, enerjisiyle hep birlikte yapacağız. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Sivil toplum örgütleriyle birlikte olmak, yönetimlerle birlikte olmak, eskiler, yeniler, deneyimliler, yeni gelenler, acemiler hep birlikte olmak çok güzel bir şey, sizleri kutluyorum” diye konuştu.


“GELİYOR GELMEKTE OLAN”
Deveci konuşmasının sonunda, “Sizlerden hepiniz için yürekten alkış istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda biz her zaman birlikteyiz. Her zaman yanınızdayız. Anneler günümüz tabii ki kutlu olsun ama anneler günü bir gün değil her gün. Anneler bu ülkeyi güzelleştirecek ve gelecek güzel günlere taşıyacak. Geliyor, gelmekte olan, gidiyor gitmekte olan bugünlerde. Bu da Korkuteli’nden başlıyor. Bakın ilk kahvaltımızı yapıyoruz, bu sürece Korkuteli’nden başladık. Güzel şeyler olacak, hep birlikte başaracağız” dedi.
Konuşmaların ardından CHP Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Şerife Manis Çoban tarafından, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’ye plaket ve çiçek takdim edildi.

Tarih: 13-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum