içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Cornelia Hotels Masters" turnuvası nefesleri kesti

KIRAN KIRANA GEÇEN “CORNELIA HOTELS MASTERS” GOLF TURNUVASI’NDA FİNALDE RECEP TURAN, ERCAN ÇEK VE CENGİZ GÜLMEZ’DEN OLUŞAN TAURUS GOLF KULÜBÜ TAKIMLAR KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON OLDU.

'Cornelia Hotel Masters' turnuvası, Antaly Belek'de Türkiye'nin önde gelen kulüplerini ve oyuncularını bir araya getirdi Dünyaca ünlü golf ustası Sir Nick Faldo tarafından tasarlanan ve dünyanın en iyi golf sahaları ile aynı standartları sunan Cornelia Golf Kulübü'nün 27 delikli sahası, hafta sonu 'Cornelia Hotel Masters'a ev sahipliği yaptı.
Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel bünyesinde bulunan Cornelia Golf Club’ün düzenlediği 1. Cornelia Hotels Masters Golf Turnuvası’nı Finalde Recep Turan, Ercan Çek ve Cengiz Gülmez’den oluşan Taurus Golf Kulübü, birinci tamamladı. 303 net Skorla turnuvayı tamamlayan Taurus Golf Kulübünü, 308 net Skorla Kemer Country Golf Kulübü ve 309 net Skorla Ataşehir Golf Kulübü izledi. Bireysel Kategoride ise nefes kesen mücadele ve 2 tur Play Off sonucu Sinan Yaman 151 net ile birinci olurken, 151 netle Selahattin Özdoğan ikinci, 153 netle Ercan Çek ve Claus Lassen üçüncülüğü paylaştı.

Antalya Belek Turizm Merkezi’nde bulunan Cornelia Golf Kulübü sahalarında oynanan Turnuvada Finale kalan 8 Takımdan 24 oyuncu, nefes kesen iki günlük mücadelenin ardından berabere kalınca, şampiyonluk için tekrar kıran kırana Şampiyonluk için mücadele etti ve Taurus Golf Kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye'nin önde gelen sekiz kulübünden üçer oyuncunun mücadele ettiği organizasyon, heyecanlı anlara sahne oldu. Finalde Recep Turan, Ercan Çek ve Cengiz Gülmez'den oluşan Taurus Golf Kulübü, iki günün sonunda 'Takımlar Kategorisinde şampiyonluğa ulaştı. Serdal Erdoğan, Baha Telli ve Claus Lassen'den oluşan Kemer Golf Country Takımı ikinci sırayı alırken, Selahattin Özdoğan, Cüneyt Sapmaz ve Baki Kara'dan oluşan Ataşehir Golf Kulübü ise üçüncülük kupasını kazandı. İki günlük turnuvayı 151 net'le bitiren Sinan Yaman da, play-off'un ikinci çukurunda Selahattin Özdoğan'a üstünlük kurarak şampiyon oldu. Üçüncülük kupasını ise play-off'un ilk çukurunda Clauss Lassen'i geçen Ercan Çek elde etti. Kupalarını alan oyuncular, turnuvanın ikinci ayağında buluşmak üzere vedalaştı.

Tarih: 21-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum