içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Cittaslow Finike’nin Sosyal Yaşam Alanları Yenileniyor

Konumu itibariyle Finike’nin Yeşilyurt ve Turunçova Mahallelerini birbirine bağlayan, esnafların ve vatandaşların bir araya geldiği ortak buluşma noktalarından biri olan Karaçaybaşı, Finike Belediyesi tarafından yürütülen Karaçaybaşı Projesi ile yeni bir görünüme kavuşuyor.

Cittaslow Finike’nin Sosyal Yaşam Alanları Yenileniyor

Karaçaybaşı Mevkii Yeni Bir Görünüm Kazanıyor
Konumu itibariyle Finike’nin Yeşilyurt ve Turunçova Mahallelerini birbirine bağlayan, esnafların ve vatandaşların bir araya geldiği ortak buluşma noktalarından biri olan Karaçaybaşı, Finike Belediyesi tarafından yürütülen Karaçaybaşı Projesi ile yeni bir görünüme kavuşuyor. 30 m2 kapalı alan, 120 m2 yarı kapalı alan olmak üzere toplamda 150 m2’den oluşan kahvehane alanıyla birlikte oturma grupları, yeşil alan ve oyun parklarının bulunacağı yarımada kısmı da tamamlandıktan sonra vatandaşların gönül rahatlığıyla sosyalleşebileceği ve çocukların keyifli vakit geçirebileceği bu proje ile bölgede çok fonksiyonlu bir sosyal yaşam alanı oluşturulması amaçlanıyor.
Başkan Mustafa Geyikçi, Vatandaşların Talep Etiği Projeleri Hayata Geçirmeye Devam Ediyor
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilçenin en büyük eksikleri arasında yer alan kent meydanları ve ortak yaşam alanlarına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Atıl durumda işlevsiz hale gelen sosyal yaşam alanlarına yeni bir çehre kazandırılması için çalışmalara hız kesmeden devam eden ve daha önce de Finike Cumhuriyet Meydanı, Liman İçi Park, Finike Kent Girişi, Turunçova Meydan, Şehit Mustafa Başkaya Parkı (Sahilkent Kültür Merkezi) gibi yenilikçi projelere imza atan Finike Belediyesi, vatandaşların taleplerinden yola çıkılarak hazırlanan Karaçaybaşı projesiyle bölgeye yeni bir yüz kazandıracak. Sakin Şehir Finike’de (Cittaslow Finike) sosyal yaşam alanlarının Finikeli vatandaşlara yakışır bir şekilde tasarlanarak hayata geçirildiğini aktaran Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Hemşehrilerimizin daha güvenli ve modern bir şekilde sosyalleşebilmelerini sağlamak amacıyla Karaçaybaşı Projemizi en yakın zamanda hayata geçirerek özellikle Turunçova ve Yeşilyurt Mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimiz için büfelerden oluşan bir alan, yeşil alan ve çocuklarımızın eğlenebileceği oyun parklarının bulunduğu yarımada projemizi tamamlıyor, birim müdürlerimizle birlikte projemizin takibini yerinde yapıyor ve çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. En yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Karaçaybaşı Projesi, şimdiden hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 

Tarih: 10-08-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum