içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"Çello Yıldızları" Antalya DOB sahnesinde...

Antalya Devlet Opera ve Balesi 19 Ekim Salı akşamı saat: 20.00’de uzun süre hafızalardan silinmeyecek özel bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi 19 Ekim Salı akşamı saat: 20.00’de uzun süre hafızalardan silinmeyecek özel bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkacak. Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin seslendirileceği “Çello Yıldızları” konserinde soprano Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, çello sanatçıları Veronika Yeliz Efe, Çağrı Fırat Yeşillik, Pınar Cumbul ve Gani Sharipov, klarinet sanatçısı Nilay Canca, perküsyon sanatçısı Burak Tortop ve arp sanatçısı Senem Çine sahne alırken, sanatçılara Esra Taner, Derya Tokgöz ve Tolga Burçak muhteşem dansları ile eşlik edecekler.

Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilcek ve fiyatları 25, 50 ve 70 TL arasında değişen konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra   "http://www.biletinial.com" www.biletinial.com   "http://www.dobgm.gov.tr"  internet adresinden de temin edilebilir.

Tarih: 15-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum