içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Carousel'den kadın futboluna anlamlı destek

Carousel, TFF 3. ligi 2 grup takımlarından Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Carousel'den kadın futboluna anlamlı destek

Carousel, TFF 3. ligi 2 grup takımlarından Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin öncü alışveriş merkezlerinden Carousel, bünyesinde birçok genç ve başarılı yıldızı barındıran Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. 2022-2023 ve 2023-2024 sezonunda geçerli olan anlaşma ile Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı’nın yıldızları Carousel logolu formalarıyla sahada ter dökecek.

Yenimahalle Kadın Futbol Takımı, grupta oynadığı 6 maçtan 4'ünü açık ara farkla kazanarak şampiyonluğun en önemli adayı olarak gösteriliyor. Aynı zamanda Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın da pilot takımı olan Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımı, bünyesinde bir gol kralını, Milli Takım sporcularını ve geleceğin yıldız kadın futbolcularını barındırıyor.

Carousel AVM’de yapılan imza töreninde konuşan Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer: “Hayatın her alanında üstendiği sorumluluklarla başarıdan başarıya koşan kadınlarımızı desteklemenin bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Carousel olarak sporcu kızlarımızın başarılarına destek olmak ve onlarla gururlanmak istedik. Kadın futbolunun popülerliği de günden güne artıyor. Genç yıldızlarımız ile aynı heyecanı paylaşıyoruz. Başkanımız Şenol Çelik, her geçen gün takımı daha da iyiye götürüyor. Bugün iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Güzel bir sezon geçireceklerine inanarak takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.

İmza töreninde ayrıca Yenimahalle Kadın Futbol Takımı Başkanı ve Antrenörü Şenol Çelik, Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer’e üzerinde isminin yazılı olduğu 40 numaralı bir forma da hediye etti.

Tarih: 07-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum