içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Büyükşehir’in hafta sonu yangın mesaisi

Büyükşehir Örenşehir, Kuyucak ve Salur’da yangına müdahale etti

Büyükşehir’in hafta sonu yangın mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri Manavgat Örenşehir, Akseki Kuyucak ve Elmalı Salur’da çıkan orman yangınlarını müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 28 Temmuz’da Manavgat’ta çıkan ve kısa sürede 4 ilçeye yayılarak 11’inci günde kontrol altına alınabilen orman yangınlarından sonra bölgede geniş önlemler alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Cumartesi günü Manavgat’a bağlı Çolaklı ile Gündoğdu arasında bulunan oteller bölgesinde çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Pazar günü de Manavgat Örenşehir Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale eden ekipler vatandaşların da desteği ile yangını kontrol altına aldı ve yerleşim yerlerine sıçramadan söndürdü.


AKSEKİ KUYUCAK YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Örenşehir yangınına müdahale ederken Akseki’nin Kuyucak sınırları içerisinde kalan ormanlık alanda da başka bir yangın başladı. İtfaiye ekipleri ve orman ekipleri yangına müdahale etti. Yerleşim yerlerine 2 kilometre uzaklıkta olan yangın kontrol altına alındı.
Büyükşehir İtfaiye ekipleri Elmalı ilçesinin Salur Mahallesi’nde çıkan yangını da kontrol altına aldı soğutma çalışmaları sürüyor.

Tarih: 16-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum