içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bu Yaz Gözlerinizde Farklı Bir Işıltı Oluşacak!

Golden Rose’un Miss Beauty Colorpop Göz Kalemi, parlak ve canlı renklerden oluşan renk paleti, gözlerinize yaz mevsiminin büyüleyici ışıltısını getiriyor.

Bu Yaz Gözlerinizde Farklı Bir Işıltı Oluşacak!

Gözlerde Renkli Etki: Miss Beauty Colorpop Eye Pencil
Golden Rose’un Miss Beauty Colorpop Göz Kalemi, parlak ve canlı renklerden oluşan renk paleti, gözlerinize yaz mevsiminin büyüleyici ışıltısını getiriyor. Yumuşak uçlu, kolaylıkla sürülebilen Miss Beauty Colorpop göz kalemi, kalıcı yapısı ve mükemmel renkleri ile gün boyunca dikkat çeken iddialı bakışlar yaratıyor. Pembe, mavi, sarı, yeşil, mor gibi farklı renklerden oluşan göz kalemleri farklı makyaj ve kıyafet kombinleri ile kolaylıkla kullanılabilecek.
Gençlere yönelik olarak hazırlanan özel Miss Beauty Colorpop çok renkli göz kalemi koleksiyonu, dağılmayan kalıcı formülü ile rengarenk yaz makyajlarına eşlik edecek. Golden Rose’un diğer göz makyaj ürünleri ile de kolaylıkla kombinlenebilecek olan ürün, hem göz içinde hem de göz çevresinde kullanıma uygundur. Dermatolojik testlerden başarı ile geçen göz kalemi hassas gözlerde de rahatlıkla kullanılabilir.


       
Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 46,75 TL
https://shop.goldenrose.com.tr

Tarih: 04-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum