içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Batı Antalya'da muhtarlar ile toplantı

AK Parti Antalya Milletvekilleri Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde DSİ ve Akdeniz Elektrik bürokratları ve İlçe muhtarları ile ayrı ayrı bir araya gelerek İlçelerin mahallelerinin sulama ve elektrik sorunları çözümleri üzerine toplantı yapıldı.

Batı Antalya'da muhtarlar ile toplantı

ATAY USLU: SİYASET SORUNLARA ÇÖZÜM, YARINLARA AİT SÖZÜM VAR DEMEKTİR
 
AK Parti Antalya Milletvekilleri Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde DSİ ve Akdeniz Elektrik bürokratları ve İlçe muhtarları ile ayrı ayrı bir araya gelerek İlçelerin mahallelerinin sulama ve elektrik sorunları çözümleri üzerine toplantı yapıldı.

AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal ve Kemal Çelik Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ve Akdeniz Elektrik A.Ş. Genel Müdürü ile ilçelerde mahalle muhtarları ile ayrı ayrı bir araya gelerek mahallelerin elektrik ve su talepleri masaya yatırıldı, çözümler ve atılması gereken adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

ATAY USLU: KUMLUCA, FİNİKE VE DEMRE’DE SU VE ELEKTRİK YATIRIMLARINI DEĞERLENDİRDİK
 
Toplantı sonrası konuşan TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu “ Batı Antalya’da Kumluca, Finike ve Demre’de Muhtarlarımız, Akdeniz Elektrik Genel Müdürü, DSİ bölge müdürümüz ve Ekiplerinin katılımlarıyla düzenlediğimiz toplantıların gündeminde elektrik hatlarının yenilenmesi, elektrik yatırımları, barajlar, göletler, dere yataklarının temizliği ve tarımsal sulama tesis ve su yatırımları konularını istişare ettik.

Şuan bölgede yapılmakta olan ve yapımı planlanan yatırımlar hakkında muhtarlarımızı bilgilendirdik, taleplerin çözüme kavuşturma noktasında Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğümüz, DSİ Bölge Müdürlüğümüz ile istişareler gerçekleştirdik, yatırımlarımızı değerlendirdik. Bölgemize destek ve yatırımlar için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ve Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci’ye hizmetleri için teşekkür ederiz.   Antalya’mıza gelen hizmetlere, projelere vermiş olduğu desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bölgenin bir evladı olarak Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Hükümetimize,  bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza teşekkür ederiz. “ dedi.

 

 

2023 DE CUMHUR İTTİFAKI YENİDEN İKTİDAR OLACAKTIR

Milletvekili Atay Uslu muhtarlarla yaptığı toplantıda da şunları ifade etti: “AK Parti olarak 21 yıldır hizmet ve eserler ürettik. Bizim siyasetimiz eser siyaseti. Hükümetlerimizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Bizim için Siyaset sorunlara çözüm, yarınlara ait sözüm var demektir. Biz siyaseti milletin taleplerini iktidar yapmak olarak görüyoruz. Milletimize bu anlayışla hizmet veren bir partiyiz, hükümetiz. Hamdolsun Vatandaşımız 21 yıldır bizlere destek verdi ve AK Partiyi girdiği her seçimden zaferle çıkardı. 2023 yılında da halkımız bize desteğini verecek ve Cumhur İttifakını yeniden iktidar yapacaktır. Milletimiz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacaktır“ dedi.

Toplantılarda Milletvekillerine AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Ayşe Güliz Yılman, Ak Parti Kumluca İlçe başkanı Erol Uysal, Finike ilçe başkanı Faruk Kurt, Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tarih: 25-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum