içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Basketbolda Üst Üste İkinci kez İlçe Şampiyonu Kumluca Sınav Koleji

Kumluca'da düzenlenen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Okullar arası Gençler Basketbol Şampiyonası müsabakaları, çekişmeli geçti. Beş lisenin katıldığı şampiyonada, Kumluca Sınav Koleji, geçen sene olduğu gibi bu senede, tüm rakiplerini yenerek İlçe birincisi oldu.

Basketbolda  Üst Üste İkinci kez İlçe Şampiyonu Kumluca Sınav Koleji

Kumluca'da düzenlenen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Okullar arası Gençler Basketbol Şampiyonası müsabakaları, çekişmeli geçti. Beş lisenin katıldığı şampiyonada, Kumluca Sınav  Koleji, geçen sene olduğu gibi bu senede, tüm rakiplerini yenerek İlçe  birincisi oldu.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizesi ile, 5 gün süren ve beş okulun iştirak ettiği, Kumluca Spor Salonu'nda yapılan okullar arası Gençler Basketbol Şampiyonası müsabakaları sona erdi. Müsabakaların ardından Kumluca Sınav Koleji birinci, Kumluca Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi ikinci, Kumluca Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi  ise üçüncü oldu.
Müsabakalarda en değerli oyuncu olarak, Sınav Koleji'nden takım kaptanı  Alptuğ Koca seçildi.
Okullar arası Gençler Basketbol Şampiyonası müsabakaları sonunda, dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Güneş verdi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

Tarih: 26-03-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum