içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Topaloğlu karne dağıtım programına katıldı

18 günlük yarıyıl tatili başladı. Cuma günü sona eren 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı birinci döneminde Kemer’de karne töreni düzenlendi.

Başkan Topaloğlu karne dağıtım programına katıldı

18 günlük yarıyıl tatili başladı. Cuma günü sona eren 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı birinci döneminde Kemer’de karne töreni düzenlendi.
Kemer Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulunda düzenlenen karne törenine, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Kaymakam Gemici ve Belediye Başkanı Topaloğlu, karnelerini alan öğrencilere yarıyıl tatilinde bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.
Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, öğrencilerin karnelerini verdiklerini belirterek, çocukların mutluluğunun gözlerinden okunduğunu söyledi.
Sınıflardaki tertip ve düzenin çok iyi olmasından dolayı öğretmen ve öğrencileri kutladığını belirten Başkan Topaloğlu, “Öğrenciler bizim geleceğimiz. Çok yoruldular ve tatili hak ettiler ama tatilde hiç olmazsa bir kitap okusunlar. Eğitim ve öğretim adına üzerimize düşen ne varsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime katkı sağlamaya devam ettiklerini ifade ederek, “Yarı yıl tatili başladı. Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulunu tatil sürecinde komple boya ve badanasını yapacağız. Arslanbucak Ortaokuluna çocukların gelip gitmesi için yaya köprüsü yapacağız. Bununla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Eğitime için yaptığımız diğer çalışmaları zaten hep anlatıyoruz. Eğitim varsa gelecek var. Tüm çocuklarımıza yarı yılda güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.
15 günlük sömestr tatili, 4 Şubat 2022’de tamamlanacak.
Kemer Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 23-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum