içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Şahin zirai don nöbeti tutan üreticileri yalnız bırakmadı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin ve seralarında don nöbeti tutan üreticileri ziyaret etti.

Başkan Şahin zirai don nöbeti tutan üreticileri yalnız bırakmadı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin ve seralarında don nöbeti tutan üreticileri ziyaret etti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, Başkanvekili Emin Bal ve Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya ile birlikte ilk olarak Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’i ziyaret etti.  Ziyarette Aksu Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’den üreticilerin yaşadığı sorunlar hakkında bilgiler alan Başkan Şahin daha sonra hava sıcaklıklarının zaman zaman sıfırın altına düştüğü ilçede yetiştirdikleri ürünler zarar görmesin diye zirai don nöbeti tutan üreticilerle bir araya geldi. “Zirai don nöbeti tutmazsak, soba yakmazsak ürünlerimiz zarar görür” diyen üreticilere kolaylıklar dileyen Başkan Şahin, zirai don nöbeti tutan üreticilerle birlikte soba yaktı. Ürünlerini en iyi şekilde yetiştiren, gece gündüz demeden azimle çalışan, sofralarımızdaki nimetin bize ulaşmasında büyük bir emek ve alın terine sahip üreticilerimizi yılın en soğuk günlerinde yalnız bırakmak istemedik diyen Başkan Şahin, çiftçi bir aileden geldiğini ve ürün yetiştirmenin zorluklarını çok iyi bildiğini belirterek şunları söyledi;  
 "Örtü altı üretiminin önemli merkezleri arasında yer alan ilçemizde zirai don nöbeti tutan üreticilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Yılın en soğuk gecelerini yaşadığımız bugünlerde seralarında don nöbeti tutan üreticilerimizi ziyaret ederek, birlikte soba yaktık. Hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle ürünlerini soğuğa karşı koruyabilmek için nöbet tutan, seralarında soba yakan tüm üreticilerimize bir kez daha kolaylıklar diliyorum" dedi.
Aksu Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 23-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum