içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru İbradı Demirkapı Tünel açılışına katıldı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru İbradı Demirkapı Tünel açılışına katıldı.

Başkan Küçükkuru İbradı Demirkapı Tünel açılışına katıldı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru İbradı Demirkapı Tünel açılışına katıldı. Antalya, Konya arasındaki mesafeyi 30 kilometre azaltacak Demirkapı Tüneli törenle açıldı.  Vatandaşların hem yol hem de yakıt masrafı azaltacak olan tünel Antalya’yı İç Anadolu’ya yakınlaştırarak bölgede Turizm ve Tarıma da büyük katkı sağlayacak.  
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru tünelin açılışına katılarak “İbradı Demirkapı tüneli açılışına İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Demirtaş ve ilçe bürokratlarımızla birlikte katıldık. İlçemize hayırlı olsun. Devletimiz var olsun. Milletimiz var olsun. Cumhuriyetimiz daim olsun. İktidarlar geçicidir. Devlet daimdir, Millet daimdir. Çalmadan çırpmadan ayrıştırmadan Milleti için hakkıyla çalışan ve eser bırakan geçmiş ve gelecek tüm idareciler milletin gönlünde kalıcıdırlar. Emeği geçen çalışanlara, yönetici ve bürokratlara İbradı halkı adına teşekkür ederim. Artık İbradı Havalimanı arası 1 saate düştü. Bunun bölgemize çok büyük katkısı olacağına inanıyorum.  Yeni yol İbradı’mıza hayırlı olsun ”dedi.
Başkan Küçükkuru konuşmasına   “ Artık bu yolla birlikte önemli bir noktada yer alan ilçemize teşekküllü bir Devlet Hastane şarttır. Buradan yöneticilerimize bir kez daha sesleniyorum. Bir pratisyen doktorla hizmet eden Sağlık Ocağımız Alternatif Turizmde önemli bir merkez haline gelen ilçemiz için yetersiz kalmaktadır. İlçemiz için hastane talep ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Tarih: 07-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum