içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru'dan Ramazan Bayramı mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Başkan Küçükkuru'dan Ramazan Bayramı mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı  
Başkan Küçükkuru “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından dolayı bu yıl farklı bir Ramazan ayı yaşadık ve buruk bir bayram yaşıyoruz. Salgın nedeniyle tüm Türkiye olduğu gibi ilçemizde de geçen yıllardan farklı bir Ramazan Ayı yaşandı. Geleneksel Ramazan Mahalle iftarlarımızı düzenleyemesek de, kurduğumuz iftar sofralarında buluşamasak da, yan yana olamasak da, gönül gönüle vererek Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.  Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.
Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramlara ulaşmak dileğiyle Tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”  ifadelerine yer verdi.

Tarih: 13-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum