içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru'dan Engelliler Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, “Engelliler Haftası” sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Küçükkuru'dan Engelliler Haftası mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, “Engelliler Haftası” sebebiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Küçükkuru mesajında ; “Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen “Engelliler Haftası”, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından önem arz etmektedir.
Engelli vatandaşlarımız ve aileleri açısından önemli bir haftadır. Engelli sorunlarına dikkat çekilmesi, engellilerimiz için yapılması gerekenlerin gündeme getirilmesi anlamında bu haftanın engelliler haftası olarak kutlanmasında büyük faydalar vardır.
Engellilerimizin haklarının iyileştirilmesi, hayat standartlarının geliştirilmesi açısından yeniden bir değerlendirme ve muhasebe yapma imkânı sağlayan bu hafta çok önemlidir. Bizim için her insan özeldir, her insan değerlidir, kıymetlidir, her insan hak ettiği imkân ve haklara sahip olabilmelidir.
Hiç kimsenin, ileride engelli olmamak için bir garantisi yoktur. Ve bizler bunu düşünerek engelli vatandaşlarımızın hayata daha sıkı tutunmaları, yaşama sevinçlerini korumaları için onlara yardımcı olmalıyız.
Bunu da bir gün değil, bütün bir yaşantımıza bir hayat düsturu olarak yaymalıyız. Engelli vatandaşlarımızla ilgili meselelerdeki duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle Engelliler Haftası’nı kutluyor.
Tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum” dedi

Tarih: 12-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum