içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Herkesin birer engelli adayı olduğunu ve engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık anlayışıyla çalışma yürütmeye devam ettiklerini belirten Başkan Küçükkuru mesajında; “Herkesin birer engelli adayı olacağının bilincinde olarak sadece bir gün değil her zaman kardeşlerimizin yanındayız ve destekçisiyiz. Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın normal bir yaşam sürdürmeleri için toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğini düşünüyorum.
Unutulmamalı ki; bu dünya sadece sağlıklı bireylerin yaşadığı bir dünya değildir. Bu sebeple başta yaşadığımız şehirlerde, ilçelerde tüm engellerin ortadan kaldırılması için hala büyük çabalar sarf edilmesi gerekmektedir. Biz İbradı Belediyesi olarak, kendi sorumluluk alanımızda engelli dernek ve topluluklarımızla birlikte hareket ederek tüm bu engelleri birlikte kaldırmak için büyük çaba gösteriyoruz. Engelsiz bir İbradı için sürekli çözümler üretiyoruz. Engelsiz bir ilçede, engelsiz bir hayat sürdürmenin tüm bireylerin hakkı olduğunu ve bunun için hep birlikte mücadele etmenin gerekliliğini düşünüyoruz.
 Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler gününü en kalbi duygularımla kutluyor. Tüm engellilerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve yaşanabilir bir dünya temenni ediyorum” dedi.

Tarih: 03-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum