içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru'dan 23 Nisan mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru'dan 23 Nisan mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Küçükkuru "23 Nisan'ın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasının yanında Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara bir bayram coşkusu içinde aşılanması yönü ile de büyük önem taşıdığını belirten Başkan Küçükkuru ”TBMM’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı’nın bu yıl 103. yılını idrak etmenin gurur ve mutluluğunu milletçe yaşayacağız.
 Bir milletin varoluş mücadelesi, Milli mücadelenin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş adımlarının başlangıcı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü, aynı zamanda Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından başta bizim çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarına hediye edilmiş tek ve en anlamlı bayramdır. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın, temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve hepsini sevgiyle kucaklıyor gözlerinden öpüyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasının 103. yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımla anıyor tüm çocuklarımızın, milletimizin ve hemşerilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Tarih: 21-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum