içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru’dan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru’dan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Küçükkuru “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarıyla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.
Tüm zor şartlar altında doğru, tarafsız, gerçek haber yaparak bizleri olaylar hakkında aydınlatan gazeteciler, Güçlü bir demokrasinin temel taşı, olmazsa olmazıdır. Gazeteci arkadaşlarımız haber ve bilgi akışını kamuoyuna tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş vermektedirler. Düşünce özgürlüğünün yanı sıra demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazetecilerimiz; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli kişilerdir. .
 Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik eder, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Tarih: 21-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum