içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Küçükkuru'dan 1 Mayıs mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Küçükkuru “ Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bu yılda emekçi kardeşlerimizle kutluyoruz.

Başkan Küçükkuru'dan 1 Mayıs mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Küçükkuru “ Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bu yılda emekçi kardeşlerimizle kutluyoruz.
 Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçilerin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değer büyük önem taşır. İşçinin ve emekçinin sıkıntısız bir şekilde, huzurla çalışması, haklarının alın terleri kurumadan verilmesi çok önemlidir. Bu bir iş ahlakıdır. Bizler her zaman emeğiyle ekmeğini taştan çıkaran emekçi kardeşlerimizin,  işçinin ve emekçinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Belediyemiz gerek işçi-işveren ilişkilerinde, gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktada. Belediyemizde çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Emeğe saygının yollarını açmak ve özveriyle çalışan emekçilerimizin daha iyi hayat koşullarına kavuşmalarını sağlamak için tüm imkânlarımızı seferber ederek elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşünceyle emeği ve alın teriyle üretimimize, gelişimimize hizmet veren tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nü kutluyorum” dedi.

Tarih: 30-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum