içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Kartal, İYİ Parti'nin kuruluşunun 6. yılını kutladı

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, İYİ Parti’nin kuruluşunun 6. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kartal, İYİ Parti'nin kuruluşunun 6. yılını kutladı

İYİ Parti Akseki İlçe Başkanı Ali Kartal, İYİ Parti’nin kuruluşunun 6. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kartal, İYİ Parti’nin Türk siyasetindeki boşluğu doldurduğuna dikkat çekerek, “25 Ekim 2017’de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan partimizin bugün kuruluşunun 6.yıl dönümünü kutluyoruz. Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, büyük başarılara imza atmış olan partimiz, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuştur. Bu özel günde, ürettiği politikalar ile Türk siyasetinde takip edilen bir parti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Amacımız olan ‘daha İYİ bir Türkiye’ hedefimiz doğrultusunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

“DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye’yi daha iyi bir ülke haline getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini işaret eden Kartal, şöyle konuştu:

“Vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu, refah seviyesi yüksek bir hayat yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. İYİ Partimiz, milletimizin gözünde umut olmaya ve daha yaşanılabilir bir ülke haline gelmemiz için çalışmaya devam edecektir. Hedefimiz her zaman daha İYİ bir Türkiye hayali olmuştur. Bu hayalimizi de iktidara ulaşarak gerçeğe dönüştüreceğiz. Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 6. yılını en içten dileklerimle kutlar, Genel Başkanımız Meral Akşener ile aynı yolda yürüyen, partimize teveccüh gösteren herkese teşekkür ederim.”

“25 Ekim 2017 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulan partimiz, bu yıl kuruluşunun 6. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu yıl, tarihimizin Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesinden dolayı çok özel bir dönemdeyiz. Bu vesileyle tüm ülkemizi Ankara’da daha büyük bir coşku ile buluşturmayı planlıyoruz. Cumhuriyet değerlerini, özümsemiş, özgürlükçü ve laik bir düzeni benimsemiş olanlardan oluşan 6 yıl önce kurulmuş olan partimiz aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen bu özel yılda etkinlikler düzenleyerek kutlamalarımızı yapmayı planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya yönelik hazırlıklarımızı bir hafta önceden başlayarak sürdüreceğiz. Etkinlik programımızı ve özel hazırlanan posterlerimizi işlerken bu özelde özen gösterdik.
Partimizin 28 Ekim Cumartesi günü Ankara’da düzenleyeceği kutlamalara, tüm halkımızı davet ediyoruz. Demokratikleşme adına attığımız adımlarla ve toplumsal dayanışma projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kalkınmacı ‘Milli Yükseliş’ etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik programımızı bir söz hükmünde paylaşmamızı önemsiyoruz ve tüm halkımızı bekliyoruz.”

Tarih: 27-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum