içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Genç, “Siftah Bizden, Bereketi Allah’tan"

Pandemi tedbirleri kapsamında zor günler geçiren kahveci esnafına destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçedeki kahvecilere “Siftah Bizden Bereketi Allah’tan” diyerek, hediye paketi dağıttı.

Başkan Genç, “Siftah Bizden, Bereketi Allah’tan

Pandemi tedbirleri kapsamında zor günler geçiren kahveci esnafına destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçedeki kahvecilere “Siftah Bizden Bereketi Allah’tan” diyerek,  hediye paketi dağıttı.


ESNAFIN YANINDA OLDU
Pandemi sürecinde zor günler geçiren esnafın yanında olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yardım paketlerinden sonra kira ödemede zorluk yaşayan esnafın kira paralarını silmiş, önümüzdeki kira artışlarını da dondurmuştu.  Yasakların kalkmasıyla birlikte kahveler kapılarını açtı. Başkan Genç, “Siftah bizden bereket Allah’dan” diyerek kahveci esnafını ziyaret etti. Çam sakızı çoban armağanı hazırlanan çay, kahve ve şekerden oluşan hediye kolileri kendilerine teslim edildi.


BAŞKAN GENÇ’E OKKALI KAHVE
Başkan Genç’in,  esnafa çay, şeker, kahve ve maskeden oluşan hediye paketlerini dağıtılmasında,  Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Altun ve Denetim Memuru Aşur Boydak da katıldı. Başkan Genç, belediye olarak esnafa desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Altun, esnafa desteklerinden dolayı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e teşekkür etti. Başkan Genç’in esnafın yanında yer almasından mutlu olan kahveciler ise, teşekkürlerini okkalı bir kahve ikram ederek gerçekleştirdi.

Tarih: 04-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum