içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Genç bir dokundu bin ah işitti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonunu vatandaşlar ve esnafla birlikte geçirdi.

Başkan Genç bir dokundu bin ah işitti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonunu vatandaşlar ve esnafla birlikte geçirdi.
Çıplaklı Mahallesi’nde bulunan Pazar yerini ziyaret eden Başkan Genç,  hem vatandaşların, hem de esnafın sorunlarını dinledi.
Hafta sonlarını genellikle esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle değerlendiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç geleneği yine bozmadı. Muhtarlık İşleri Müdürü ve zabıta personeliyle birlikte Çıplaklı Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret eden Turgay Genç, hem esnafın,  hem de alış verişe gelen vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafı, üretim maliyetlerinin artması ve vatandaşın alım gücünün düşmesinden dert yandı.
Fiyat artışları yüzünden evde tencere kaynatamaz hale geldiklerinden dert yanan mahalle sakinlerine  Başkan Genç umut verdi.  Turgay Genç, “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 15 Mayıs sabahı tüm ülkemize bahar gelecek. Esnafın ürününü yetiştirebilip para kazandığı vatandaşında alım gücünü artırarak yeniden refah düzeyinin yükseleceği gün yakındır” diye konuştu.  
Belediye Başkanı Turgay Genç gün içerisinde esnafları ziyaret ederken akşamda iftarın ardından kahvehanede vatandaşlarla buluştu. Bademağacı Mahallesi’nde bulunan kahvehaneye CHP Antalya Milletvekili Adayları Mehmet Gök, Nilüfer Deveci, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Ali Acır ile birlikte giden Başkan Turgay Genç, ilçeye yapılan yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Genç, çay içip geç saatlere kadar katılanlarla sohbet etti.

 

Tarih: 20-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum