içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu: Kaş'ımıza yeni hükümet konağı hayırlı olsun

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’dan Kaş’a Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü müjdesi...

Atay Uslu: Kaş'ımıza yeni hükümet konağı hayırlı olsun

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Yeni Kaş Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası inşa süreci ile ilgili, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda sürecin artık son aşamaya geldiğini ve önümüzdeki ay, yani ekim ayında ihalenin yapılacağını söyledi.


 MİMARİSİ MUHTEŞEM HÜKÜMET KONAĞI KAŞ’A ÇOK YAKIŞACAK
 AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kaş İlçemizde, artık ihtiyaçlara karşılık veremeyen, Eski Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binalarının yerine yenisini yapıyoruz. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu, talimatı verdiler, gelecek ay yani Ekim Ay'ı içinde ihale ediliyor. 5300 m2 alana sahip olacak hükümet konağı, Kaş’ın dokusuna, mimarisine uygun ve taş kaplama olacak.


KAŞ’IMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Yeni bina ile hem kamu hizmetleri rahatlayacak, hem de eski binanın kaldırılması ile, Kaş ilçemizin merkezi rahatlayacak. Kaş’ta kamu binaları yani kamu hizmetlerini verebilecek mekanlar noktasında zorlanıyorduk. Yeni hükümet konağı ile birlikte, birçok kamu hizmeti Kaymakamlık binası içine toplanacak.
Hükümet Konağı ve Emniyet Binası sürecinde, Kaş’ımıza desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a, Kaş’ın bir evladı olarak teşekkür ederiz”.


DERDİMİZ GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK
Kaş'a hizmetlerimiz devam edecek. AK Parti siyaseti eser siyaseti, hizmet siyaseti. Bizim derdimiz doğduğumuz, doyduğumuz, havasını koklayıp, suyunu içtiğimiz güzel topraklara hizmet etmek, derdimiz yalnızca gök kubbede hoş bir Seda bırakmak. Bu vesile ile bölgenin bir evladı olarak, Bölgemizin projelerinin her daim destekçisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize, Bakanlarımıza, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, milletvekillerimize, İl Başkanımıza teşekkür ederiz”.
Mehmet ALPTEKİN / KAŞ

Tarih: 02-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum