içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu Elmalı Toptancı Hali'ni ziyaret etti

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ilçesinde hal esnafını ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Atay Uslu Elmalı Toptancı Hali'ni ziyaret etti

ATAY USLU: AK PARTİ HALDEN ANLAYAN KADROLARA SAHİP

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ilçesinde hal esnafını ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Atay Uslu, Elmalı Toptancı halini ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.


YAZ SEBZESİNİN DE ÜRETİM ÜSSÜ ANTALYA

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı toptancı halinde tüccar ve komisyonculara ziyarette bulunarak bereketli kazançlar diledi. Atay Uslu hal esnafı ziyaretlerinde şunları ifade etti: "Elmalı'da yayla sezonu başladı. Sahilde üretimin bittiği anda yayla üretimi devreye girdiği için yılın 12 ayı Antalya hem ülkemizin hemde  birçok yurtdışı pazarının  sebze tedarikçisi. Biz de hem üretime hem de pazarlamaya destek vermeye devam ediyoruz.  Antalya ilimizin ihracatı içinde yaş sebze ve meyve ihracatımız önemli bir paya sahip. 

HALDEN ANLAYAN AK KADROYUZ

Şu anda başta Antalya olmak üzere Batı Akdeniz’den 25 sektörde 150'nin üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. 2022 yılında bölgemizden 3 milyar dolar ihracat hedefimize ulaşmak için özel sektörümüz, Hükümetimiz, Bakanlıklarımız ile çalışmalara devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yönetimi, liderliği ile Ticaret Bakanlığımız ve Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’un koordine ve çabalarıyla Türkiye’nin dünyadaki krizlere rağmen  güçlü büyümesinin  lokomotifi ihracat oldu. 
İhracatımız rekor üstüne rekorlar kırıyor. 

İHRACATIMIZ ARTIYOR TÜRKİYE BÜYÜYOR.

Tarımsal İhracata ve pazarlama süreçlerine katkıları için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’a, Antalyamızın evladı Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür ederiz. Yeterki çiftçimiz üretsin, AK Parti olarak her zaman çiftçimizin yanındayız.. Halden anlayan hükümetimiz, halden anlayan Ak Parti kadrolarımız var. “ 

Antalya Milletvekili Atay Uslu çok yoğun ve verimli geçen  Elmalı programında esnaf ziyaretinde bulundu, hacdan gelen vatandaşları ziyaret etti, taziyelerde bulundu, düğünlere katıldı. Atay Uslu’ya ziyaretlerinde AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tarih: 09-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum