içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu Döşemealtı'nda gençlerle buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Döşemealtı ilçesinde çeşitli programlara katıldı, esnafları ziyaret etti ve gençlerle biraraya geldi.

Atay Uslu Döşemealtı'nda gençlerle buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Döşemealtı ilçesinde çeşitli programlara katıldı, esnafları ziyaret etti ve gençlerle biraraya geldi.
 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu yüksek tempoyla adım adım, ilçe ilçe, mahalle mahalle Antalya’yı geziyor.

Döşemealtı AK Parti teşkilatının hazırlamış olduğu gençlik buluşmasına katılan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti:

GENÇLİK AŞKTIR

“Gençlik, yüreğin dolup taşmasıdır; gençlik aşktır; gençlik heyecandır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, muhakemedir. Bizler 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağ açan Fatih’in torunlarıyız. Bu millet gençlerine daima güvendi, güvenmeye devam etti. Siz bu çağda farklı bir süreç yaşıyorsunuz ve yaşatıyorsunuz” dedi.


Geçmişte bu millete “yapamazsın” denilen ne varsa, hepsinin de olabileceğini gösterdik. Savunma sanayinden ulaşım ve enerji altyapısına, yerli otomobilimize, uçağımıza kadar her alanda bunun sayısız örnekleri var: Kızılelması ve Bayraktar TB-3’ü, kendi sınıfındaki dünyanın ilk insansız hava araçlarıyla donatılmış savaş gemisi…

TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞAA EDİYORUZ

Geçmişte bu coğrafyada “teşebbüs edilemez” denilen ne varsa, hepsinin de gerçekleşebileceğini gösterdik. Darbecilerin hüsrana uğratılmasından Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasına ve sınır ötesi harekâtlara kadar her konuda bunun örnekleri var.

Biz Büyük Türkiye’yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde zihinlere örülmüş duvarları yıkarak, kalplere salınan korkuları yenerek, ayaklara vurulan prangaları kırarak inşa ediyoruz. Biz Milletimizle yürüyoruz, biz milletimizi dinliyoruz, biz milletimize hizmet ediyoruz. Milletimizle  beraber Yeni yüzyılı, Türkiye Yüzyılı’nı inşaa ediyoruz”

Ak Parti Milletvekili Atay Uslu’ya Döşemealtı’ndaki programlarında AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Yusuf Mayıslar, Ak Parti ilçe başkanı Bekir Kıvrım ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tarih: 02-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum