içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu: Devlet tüm imkanlarıyla Batı Antalya'da

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Demre, Finike ve Kumluca’da selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu.

Atay Uslu: Devlet tüm imkanlarıyla Batı Antalya'da

ATAY USLU SEL AFETİNİN YAŞANDIĞI İLÇELERDE SÜRECİ YAKİNEN TAKİP EDİYOR

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Demre, Finike ve Kumluca’da selden etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu sel afetinin yaşandığı ilçelerde incelemelerde bulunmaya devam ediyor ve zararların  telafisi için devam eden süreçleri yakinen takip ediyor.

Milletvekili Atay Uslu Devletin tüm imkanlarıyla Batı Antalya’da sel afetinden etkilenen ilçelerde olduğunu ifade ederek,  Kızılay, DSİ, Karayolları, Tarım, Tarsim, Sosyal Hizmetler, Ticaret, Deftardarlık, AFAD, Orman, temizliğe destek veren Jandarma ve Emniyet  ekipleriyle görüşerek hasarların giderilmesi süreci ve atılacak adımlar konusunda istişarelerde bulundu.

VATANDAŞIMIZ DEVLETİNİN YANINDA OLDUĞUNU HİSSETTİ

Hasar tespit ve yaraların sarılması süreçleri hakkında açıklama yapan Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Zararlar telafi ediliyor,  hasarlar gideriliyor. Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' kararı alındı.  Bu karar müdahale ve iyileştirme sürecini daha da hızlandırdı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Bölgeye  ilk etapta 120 milyon TL  kaynak aktarıldı. Son yıllarda yaşadığımız afetlerde  nasıl vatandaşımıza 'Devlet nerede?' sorusunu sordurmamışsak, Kumluca, Finike ve Demre ilçelerimizi etkileyen sel ve su baskınları sonrasında da tüm imkanlarımızı insanımız için, Batı Antalya için seferber ettik ve Hamdolsun insanımızdan “Allah Devletimize zeval vermesin, Devletimizden, Yöneticilerimizden Allah razı olsun”  dualarını alıyoruz, duyuyoruz.

ZARARLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE TELAFİ EDİLİYOR

Bakanlarımız ve Hükümetimiz tarafından hızlı bir müdahale ile hayatı ve ticareti normalleştiren çalışmalar ortaya kondu. 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan süreci takip ediyorlar, olağanüstü çaba ve çalışmalara verdikleri destek için şükranlarımızı sunarız.

GÜÇLÜ DEVLET, BÜYÜK MİLLET,  MİLLETİN HİZMETİNDE HÜKÜMET.

AFAD koordinasyonunda ilgili kamu kurumlar, STK'lar, gönüllülerimiz ile birlikte toplam 1804 personel, 395 araç ve iş makinesinin  görev aldığı bölgede hayat hızla normale döndü . Ben daha önce bürokrat ve vali Yardımcısı olarak Van depreminde çalışmıştım. Orada Devletimizin gücünü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  liderliğini orada yaşamıştım,  geçen yıl Manavgat depreminde gördük,  şimdi de Kumluca İlçemizde, Finike İlçemizde, Demre İlçemizde, Batı Antalya’da görüyoruz, yaşıyoruz. Devletimiz güçlü, Milletimiz büyük, Hükümetimiz Milletimizin emrinde.
Antalya Milletvekilleri ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte süreci takip ediyoruz, sahadayız.  Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Hükümetimize, Milletvekillerimize destekleri için bölgenin evladı olarak çok teşekkür ediyorum.

Evlerde eşya, işyerlerinde esnafımızın mal ve malzeme, araç hasarlarını gideriyoruz.
Tarım hasarımız büyük ama çiftçilerimiz üretmeye devam ediyorlar.  Çiftçimizin hasarlarını gidereceğiz.  Üretime devam eden, yeniden üretim için adımları atan çiftçimize teşekkür ediyoruz.
Çiftçilerimizin zarar tespit çalışmaları devam ediyor, hızlı bir şekilde tarımsal zararları da telafi edeceğiz, çiftçimize gerekli desteği vereceğiz."

Tarih: 20-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum