içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu Demre'de çalışmalara devam ediyor

TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Demre ilçesinde çalışmalara devam etti, esnaflara bereketli kazançlar diledi, vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, hasta ve yaşlıları ziyaret etti.

Atay Uslu Demre'de çalışmalara devam ediyor

TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Demre ilçesinde çalışmalara devam etti, esnaflara bereketli kazançlar diledi, vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, hasta ve yaşlıları ziyaret etti.

Milletvekili Atay Uslu, adeta adım adım, mahalle mahalle Antalya’yı gezmeye devam ediyor.

PROJE İMAM HATİP LİSESİ KARARI HAYIRLI OLSUN

İlk olarak Demre Eğitime Destek Platformu ile bir araya gelerek yapılan toplantı sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Atay Uslu “ Demre ilçemizde eğitim alanında gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Demre proje İmam Hatip Lisesi kararı hayırlı olsun.  Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Demremize hayırlı olsun.
Bu vesile ile son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve Ülkemizin başarılı eğitim kurumlarından birisi olan İmam Hatip okullarının hedef gösterilmesini, ötekileştirilmesini ve her türlü nefret söylemini kınıyoruz.

Kuruluşundan bu yana ülkenin milli ve manevi değerleriyle nesillerin yetiştiği Devletimizin eğitim kurumlarına veya okullarımıza ya da bu okullarımızda eğitim görenlere yönelik aşağılayıcı ve ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez, hakaret ve iftira içeren sözleri sarfedenleri kınıyoruz.

Nefret yaymak sanat değildir.  Sanatçılık nefret üretmek değildir. Sanat güzelliktir, sevgidir, sanatçılık güzelliği ve sevgiyi yaymaktır. Nefret dili medeniyetimizden, milletimizden ve insanlıktan haberi olmayanların anlayışıdır. Farklı düşünebiliriz, politik bakış farklılıklarımız olabilir ama ötekileştirmek, dışlamak, nefret üretmek ve büyütmek bu milletin evlatlarına yakışmaz. Bize sevgi dili yakışır.  Hep birlikte Türkiyeyiz, büyük bir Millet, güçlü bir Devletiz. “ dedi.

SİYASETİ MİLLETİMİZE HİZMET OLARAK TANIMLIYORUZ

Demre İlçesi Beymelek mahallesinde vatandaş ve esnaf ziyaretleri ile programına devam eden Atay Uslu şunları söyledi:

“AK Parti olarak her zaman sahadayız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ile her zaman vatandaşımız ile bir aradayız. Antalya’nın her türlü derdini çözmek, yatırımını gerçekleştirmek için Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Milletvekillerimiz ile teşkilatlarımız ile çalışmaya devam ediyoruz.  Siyasetin tanımı bizim için millete hizmettir. 2023 yılında da halkımız bize desteğini verecek ve Cumhur İttifakını yeniden iktidar yapacaktır. Milletimiz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacaktır.”

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretleri sırasında Demre Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve Demre Ak Parti teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tarih: 27-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum