içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu'dan Finike BİLSEM'e ziyaret

Finike Bilim Sanat Merkezini (BİLSEM) ziyaret eden TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, sınıfları ve ödül alan başarı projelerini inceledi, BİLSEM Müdürü Mehmet Ali Özkan’dan uzaktan eğitim faaliyetleriyle, yüz yüze eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Atay Uslu'dan Finike BİLSEM'e ziyaret

Finike Bilim Sanat Merkezini (BİLSEM) ziyaret eden TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, sınıfları ve ödül alan başarı projelerini  inceledi, BİLSEM Müdürü Mehmet Ali Özkan’dan uzaktan eğitim  faaliyetleriyle, yüz yüze eğitim çalışmalarıyla ilgili  bilgi aldı.

 
TEKNOFEST VE MATEMATİK OLİMPİYATLARI BİRİNCİLERİ FİNİKE BİLSEMDEN

Bilim ve Sanat Merkezi ziyareti ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Yetenekli çocukların bir araya geldiği, bilim ile sanatın buluştuğu BİLSEM, kendi okullarında aldıkları eğitimin yanı sıra burada verilen  eğitim ve yapılan etkinliklerle öğrencilerimizin ufkunun açılmasına önemli ölçüde katkılar sağlamaktadır. Bunun meyvesini bu sene gerçekleştirilen TeknoFest Türkiye Birinciliği ve Matematik olimpiyat birinciliği ödüllerini Finike Bilsem Öğrencilerimizden kazanarak vermiştir. Bu vesile ile öğrencilerimize, velilerimize ve Bilim ve Sanat Merkezinde görevli tüm öğretmenlerimize gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. “

BİLSEM AİLELERİN VE EĞİTİMCİLERİN GÖZDESİ

“Dereceye giren öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum. Unutulmamalıdır ki en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır. 4 yıl önce bu kurumu Antalya Milletvekilleri olarak Batı Antalya’ya kazandırdık. Batı Antalya’ya hitap eden bu merkez ile Bilim ve Sanat donanımıyla gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz .” dedi.
 
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya, ziyaretleri sırasında AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ’da eşlik etti.

Tarih: 17-02-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum