içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu'dan Batı Antalya'da esnaf ziyaretleri

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş, Demre ve Kumluca ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak bereketli bol kazanç diledi.

Atay Uslu'dan Batı Antalya'da esnaf ziyaretleri

"ESNAFIMIZA  4 MİLYAR 622 MİLYON LİRALIK YENİ BİR DESTEK PAKETİ HAYIRLI OLSUN"

 

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş, Demre  ve Kumluca ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak bereketli bol kazanç diledi.

 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş merkez ve Kumluca ilçesi Beykonak Mahallesinde ve Demre’de  Esnaf ziyaretinde bulunarak bereketli bol kazanç diledi.

 

 

ESNAFA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Antalya Milletvekili Atay Uslu, ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamındaki kısıtlama tedbirlerinden etkilenen esnafa hükümet olarak hibe, kira desteği ve ciro desteği gibi pek çok yeni destek paketini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalarıyla devreye aldıklarını ifade etti.

Atay Uslu şöyle devam etti: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dün yeni bir destek paketini açıkladılar. Destek paketi kapsamında kahvehane, kafe, çay bahçesi, okul ve personel servisi, düğün salonu, öğrenci yurdu, hamamlar, kırtasiyeler, internet kafeler, lunaparklar kapsamında 235 bin esnafa bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemeleri yapılacak. Bakım, onarım, tamirat, kaporta işleriyle uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisat, hırdavat, müzisyen, oto yıkamacı, kuru temizlemeci, oyuncak, kozmetik, camcı, çilingir, bakırcı, kalaycı, ayakkabı, konfeksiyon, zücaciye, tuhafiye ve kurs işletmelerinin yer aldığı 1 milyon 150 esnafımıza bir defaya mahsus 3 bin lira hibe ödemesi verilecek.  Toplamda 4 milyon 622 bin liralık destek esnafımıza hayırlı olsun. “

 

 

Bu süreçten çiftçimizinde zarar görmemesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Atay Uslu, kapanma dönemlerinde çiftçiye sağlanan muafiyetler ile ürünlerin seradan pazara hızlı bir şeklinde ulaşmasını sağladıklarını ifade etti.

 

MUHALİF BELEDİYELER YALNIZCA MAZERET ÜRETİYORLAR

Yerel Seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen Antalya’da CHP li belediyelerin hizmet anlamında sınıfta kaldığını ifade eden Milletvekili Atay Uslu, “Ak Partili belediyelerimiz döneminde başlanmış ve bitme noktasındaki projeleri bile tamamlayamıyorlar, muhalefet belediyeleri rutin hizmetleri dahi yapamıyorlar. Hatta daha da ötesi 2 gün önce CHP Genel Başkanı yayınladığı bir videoda Antalya’da AK Parti döneminde yapılan  hizmetleri, projeleri kendileri yapmış gibi anlatarak adeta milletin aklı ile alay ediyor. Muhalif belediyelerin tek üretebildiği mazeret... Ak Partili belediyelerimiz hizmet, eser, proje üretmeye devam ediyorlar. İşte Kepez, işte Kaş belediyelerimiz...” dedi.

Tarih: 18-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum