içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu'dan Adrasan'a ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’ni ziyaret etti.

Atay Uslu'dan Adrasan'a ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’ni ziyaret etti.

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında Atay Uslu’ya Teşkilat üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.

ADRASAN’DA  İŞLETMELER %100 DOLU

Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Kumluca Adrasan Mahallemizdeyiz. Adrasan muhteşem kumsalı, doğası ve pırıl pırıl bir denizi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Pandeminin en fazla etkilediği sektörlerden birisi Turizm. Ancak yasakların esnetilmesi ile birlikte sektöre hızlı bir canlılık geldi. Adrasan’da işletmelerde doluluk oranı %100 durumda. Turizm sektörü memnun. Hükümetimizin çalışmaları ile daha iyi olacak. Halkımızdan tek istediğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri.


ADRASAN'A TEKNE YANAŞMA YERİ

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu bölgedeki sorunları çözmek, turizm sektörünün ivme kazanmasını sağlayacak ihtiyaçları gidereceklerini ifade ederek: " Yaz aylarında Adrasan mahallemizde nüfusun artması nedeniyle ihtiyaç olan ambulans hizmetini getirdik. Adrasan tekne yanaşma yeri çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda ihalesini yapıp hizmete sunacağız.” 

 

Tarih: 26-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum