içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu'dan adım adım Kaş programı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 4 gün adım adım mahalle mahalle Kaş programı gerçekleştirdi.

Atay Uslu'dan adım adım Kaş programı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 4 gün adım adım mahalle mahalle Kaş programı gerçekleştirdi.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş’ ilçesinde üst üste 4 gün ziyaretler yaparak
 mahalle mahalle Kaş’ı  adeta adımlayarak gezdi. Fotoğrafsever olan Milletvekili Atay Uslu gezerken bol bol da Kaş fotoğrafları çekti.
 
KUZEYDEN GÜNEYE,  YAYLADAN SAHİLE,   GÖMBE’DEN KALKAN’A,  PATARA’DAN YEŞİLKÖY’E KAŞ  PROGRAMI…

Kaş programı sonrası açıklama yapan Antalya Milletvekili Atay Uslu: “4 günde 20 mahalleyi ziyaret ettik. Kaş’ımızın hem yayla hem sahil mahallelerinde hemşerilerimizle buluştuk. Hem Ak Parti İktidarları yaptığımız yatırmaları, hizmetleri anlattık,  hem hemşerilerimizle istişareler yaptık hem de ülke ve dünya gündemi üzerine  değerlendirmeler de bulunduk. Kaş’ta Cumhur İttifakı parti teşkilatlarımızdan, STK’lara, oda başkanlarımızdan muhtarlarımıza, esnafımızdan çiftçilerimize kadar toplumun her kesimi ile görüşmeler yaptık, ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

 

 

KAŞ’IN VE ANTALYA’NIN EMRİNDEYİZ.

Milletvekili Atay Uslu Kaş Belediyesinin çalışmalarının örnek olduğunu ifade ederek şu bilgileri verdi: “Kaş Belediye Başkanımız  Mutlu Ulutaş klasik belediyeciliğin ötesinde, doğa dostu, hayvan dostu, çevre dostu, genç dostu, çocuk dostu, kadın dostu, yaşlı dostu belediyecilik hizmetleri sunuyor. Kaş Belediyesi çalışmalarında kültür sanat da var, yol köy meydanı yapımı da var,  sosyal hizmetler de var,  alt yapı hizmetleri de var. 

 

 

KAŞ BELEDİYESİ BAŞARILI BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ SUNUYOR..

Ziyaretlerimizde Belediyemizin yatırımlarını da inceledik. Kaş Belediyemiz, Ak Parti Belediyeciliğinin güzel bir örneği. Kaş Belediyemizi, Başkanımız Mutlu Ulutaş’ı ve ekibini kutluyoruz. Biz de Antalya Milletvekilleri olarak, Dışişleri Bakanımız ile birlikte Kaş’ımızın, Antalya’mızın projelerini takip ediyoruz, Kaş Belediyemize her daim destek veriyoruz, Kaş’ın ve Antalya’nın emrindeyiz, destek vermeye devam edeceğiz. Antalya’yı Seviyoruz.”

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretlerinde Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

Tarih: 04-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum