içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu: Çiftçimizin vekili ve destekçisi olmaya devam edeceğiz

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Demre ilçesinde çiftçileri ziyaret ederek seçimler için destek istedi.

Atay Uslu: Çiftçimizin vekili ve destekçisi olmaya devam edeceğiz

ATAY USLU: ÇİFTÇİMİZ KENDİ SOFRASINA KOYMADIĞI ÜRÜNÜ TÜRKİYE’NİN SOFRASINA KOYMAZ

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Demre ilçesinde çiftçileri ziyaret ederek seçimler için destek istedi.

14 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Antalya’nın Demre ilçesinde çiftçileri ziyaret ederek sohbet etti, serada domates ve biber toplandı, seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye destek istedi.


ANTALYA BİR TARIM ŞEHRİ

Antalya Milletvekili Atay Uslu  domates toplayan çiftçileri ziyaret etti, biber seralarını gezdi. Çiftçilerle buluşma esnasında Atay Uslu Demre’nin ve Antalya'nın ürünlerinden övgüyle söz ederek şunları ifade etti: "Antalya bir tarım şehridir. Antalya’nın her ilçesinde farklı yöresel ürünler bulunmakta, binbir çeşit sebze ve meyvenin üretimi yapılmaktadır. Antalya çiftçimiz bilinçli ve modern tarım yapıyor. Tarladan Sofraya güvenli ürünler sunuyor. 

Bölgede üretim yapan bir Çiftçi olarak da ifade etmek isterim ki; Akıllı arılarla, faydalı böceklerle organik üretim yapıyoruz.
Bugün seralarımızda tozlaşma Akıllı Arılar ile yapılmaktadır. Zararlılarla mücadele kimyasallarla değil faydalı böcekler ile biyolojik olarak yapılmaktadır. Antalyalı çiftçiler olarak kendi soframıza koymadığımızı, Türkiye’nin sofrasına da koymayız. "


ÇİFTÇİMİZİN  HEP YANINDA OLDUK, YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, “Çiftçilik zor ama bir o kadar güzel meslektir. Çünkü; Tarım yaşamın devamı için insanları ve canlıları beslemektir. Çünkü; Tarım “kara yarimiz toprak ile” dost olup üretmektir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti olarak her zaman Çiftçimizin zor zamanında destek olduk. Afet oldu yanlarında olduk. Her platformda çiftçimizin sesi olduk. Bu dönemde de Çiftçimizin ve Tarımın destekçisi, Vekili ve Temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı, tarımında yüzyılı olacak. Çiftçimizin emeğinin karşılığını alması için çalışmaya devam edeceğiz.”

Tarih: 27-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum