içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu Aksu ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde...

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Aksu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Atay Uslu Aksu ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde...

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Aksu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Atay Uslu, Aksu ilçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Atay Uslu, Aksu sanayi sitesinde esnafları ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi, Ziyaretler ardından Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ekibi ile Belediye’de hizmet ve Aksu üzerine değerlendirmelerde bulundu.


AKSU BELEDİYEMİZ ÖRNEK HİZMETLER ÜRETİYOR…
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerde şunları ifade etti:  “Yaylasıyla, sahiliyle Antalya’yı adım adım, mahalle mahalle ziyaret etmeye devam ediyor, milleti dinliyor, taleplerine çözümler üretmeye devam ediyoruz.  Aksu Belediye Başkanımız Aksu’da yerel düzeyde güzel çalışmalar yapıyor, önemli ve örnek hizmetler üretiyor. Aksu Belediye Başkanımız Halil Şahin’e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her daim milletvekilleri olarak, Teşkilatımız ile, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Aksu İlçemizin, Antalyamızın hizmetindeyiz, Aksu Belediyemizin projelerine merkezi destek sağlamak için çalışıyoruz. “


AK PARTİ, MİLLETE YÖN VEREN DEĞİL MİLLETİN YÖN VERDİĞİ PARTİDİR.
Milletvekili Atay Uslu yapmış olduğu ziyaretlerde, 2023 seçimlerinin önemini anlatarak şöyle devam etti:  “AK Parti olarak 21 yoldur hizmet ve eserler ürettik. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Siyaseti Milletimizle birlikte milletimize-medeniyetimize hizmet olarak tanımlıyoruz. Hiç bir zaman Millete yön vermeye çalışmadık, Milletimiz bizim siyasetimize yön verdi. Vatandaşımız destek verdi ve Ak Partiyi girdiği her seçimden zaferle çıkardı. 2023 yılında da halkımız bize desteğini verecek ve Cumhur İttifakını yeniden iktidar yapacaktır. Milletimiz Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Başkan yapacaktır.  
Cumhurbaşkanımız bugün küresel krizlerin çözümünde, dünyada barışın sağlanmasında, tahıl krizinin aşılmasında aktif rol oynayan dünyadaki yegane liderdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyacı var.  Cumhurbaşkanımızın liderliği ve Ak Parti hükümetlerinin çalışmalarıyla ve Milletimizin desteği ile daha ileri noktalara ulaşacağız. Daha mutlu, daha huzurlu, daha güçlü, daha büyük bir Türkiye’yi torunlarımıza miras bırakacağız.
Antalya’yı Seviyoruz, Türkiye’yi Seviyoruz. “
Ziyaretlere, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci  ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tarih: 18-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum