içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Araç içinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Yazır Mahallesinde R.D , M.D ve Y.D isimli şahısların araç ile Korkuteli ilçesine uyuşturucu madde getirecekleri bilgisinin alınması üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli şahıslara ait araçta (8) gr Eroin maddesi ve (1) adet bong ele geçirildi.

Araç içinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Yazır Mah.de 03.05.2022 günü saat 22.30 sıralarında R.D , M.D ve Y.D isimli şahısların araç ile Korkuteli ilçesine uyuşturucu madde getirecekleri bilgisinin alınması üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli şahıslara ait araçta(8) gr Eroin maddesi ve (1) adet bong ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.Ayrıca Jandarma Trafik timleri tarafından araç sürücüsüne 854 idari para cezası uygulanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Tarih: 05-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum