içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya’da Fanta Fest Rüzgarı Esti

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in yedinci konseri Antalya’da kırk bin kişinin katılım ile gerçekleşti.

Antalya’da Fanta Fest Rüzgarı Esti

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in yedinci konseri Antalya’da kırk bin kişinin katılım ile gerçekleşti.


İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir aradan sonra tekrar başlayan yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor. Turne boyunca toplamda 180 bin festival severi ağırlayan Fanta Fest, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda ise kırk bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Antalya‘da Akdeniz Üniversitesi’ni, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan festival severler, DJ performansları, özel dans şovları ile eğlenirken, Edis ve Gazapizm’in şarkıları eşliğinde, unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı.

 


Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye ilk olarak son dönemin en beğenilen rap müzik sanatçılarından Gazapizm çıktı. Gazapizm, konserine beğenilen şarkılarından İzaf ile başlarken, “Annem Antalyalı olduğu için tüm çocukluğum burada geçti, kendimi Antalyalı olarak görüyorum” diyerek Antalyalıların heyecanını paylaştı. Gazapizm konserde; “Sağ Solu Kes”,“Ölüler  Dirilerden Çalacak” ve “Heyecanı Yok” başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

 


Ardından sahneye sevilen şarkısı “Arıyorum” ile çıkan Edis; şovları, sahne kostümü ve enerjisi ile etkinlik alanında katılımcılara bambaşka bir atmosfer yaşattı. Antalya’da on binlerce izleyiciyle birlikte olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “Mükemmel bir Antalya akşamında sizlerleyim. Herkesi bu gece dans etmeye ve eğlenmeye davet ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ve Antalyalı izleyicileriyle beraber gerçekleştirdi. Konserinde ayrıca “Martılar”, “Dudak”, “Buz Kırağı” gibi en beğenilen eserlerini izleyiciler ile beraber seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta’ya teşekkür eden Edis, “Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız” diyerek performansını sonlandırdı.

Tarih: 04-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum