içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Alanyaspor’un adı “Corendon Alanyaspor” oldu

Corendon ile Alanyaspor arasında 14 Ağustos 2022’de imzalanan isim sponsorluğu anlaşması ile Alanyaspor’un adı “Corendon Alanyaspor” oldu.

Alanyaspor’un adı “Corendon Alanyaspor” oldu

Corendon Turizm Grubu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Corendon Turizm Grubu olarak, Türkiye’de ve Avrupa’da spora ve sporcuya verdiğimiz desteklere bir yenisini daha ekleyerek Alanyaspor’a isim sponsoru olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.  
Alanya’da Kızıl Kule Meydanı’nda 14 Ağustos’ta düzenlediğimiz imza töreni ve basın lansmanı ile duyurduğumuz bu değerli sponsorluk kapsamında Alanyaspor, 2022/2023 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig’deki mücadelesini sizlerin de bildiği gibi “Corendon Alanyaspor” ismiyle sürdürmeye başladı.
İsim sponsorluğunun yanı sıra aynı zamanda Alanyaspor’a ait birçok reklam alanında logosu ile yer alan Corendon, bu büyük anlaşma ile turuncu yeşilli takıma ulaşım desteği de sağlıyor. Yeni sezonla birlikte “Corendon Alanyaspor” deplasman maçlarına Corendon Turizm Grubu bünyesindeki Corendon Airlines ile uçuyor. 
Size, yoğun lig temposunda hem Corendon Airlines’a hem de Alanyaspor’a vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyor, bu vesile ile takımın isminin Corendon Alanyaspor olduğunu tekrar anımsatmak istiyoruz.  Esenlikler diliyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla,
Corendon Turizm Grubu"

Tarih: 10-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum